Avontuurlijke Gehandicaptenreizen

Avontuurlijke gehandicaptenreizen

Sahara Travel organiseerde voor het eerst in 2006 een begeleide reis naar Egypte omdat de vraag uit de markt kwam. Dit was een groot succes en zo gingen wij meer avontuurlijke bestemmingen voor onze reizigers aanbieden die wat hulp nodig hebben. Vakantie met hulp.

Avontuurlijke Gehandicaptenreizen naar Azië, Afrika en het Midden Oosten
Bij Sahara Travel staat voorop dat ondanks de beperking van de reiziger wij zoveel als dat mogelijk is de reizen maken en plaatsen bezoeken die de mobiele reiziger ook bezoekt. Wanneer de reiziger flexibel en avontuurlijk is ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor goede en enthousiaste vrijwilligers. Deze combinatie maakt dat de reizen achteraf altijd bijzonder goed gewaardeerd worden. Wij organiseren ook op verzoek een reis op maat naar een land die nog niet in ons reis aanbod zit of wat ook regelmatig gebeurd is dat iemand graag alleen met een begeleider op vakantie wil en niet in een groep.

Zo zijn er inmiddels gehandicapten reizen ontwikkelt en gemaakt naar Libië, Algerije, Marokko, Egypte, Jordanië, Israël, Madagascar, Mozambique, Cuba, Vietnam en Tanzania.

Bekijk hier het aanbod van de avontuurlijke gehandicaptenreizen

Als het niet zo gaat als we vooraf verwachten dan gaat het op een andere manier ook goed!  Dat is de kracht van Sahara Travel, òòk flexibel en sterk in reizen voor reizigers met een fysieke beperking. Of het nu om een persoonlijke individuele reis gaat waar extra zorg ter plekke nodig is of een groepsreis, onze service is heel persoonlijk, betrouwbaar en altijd op maat.