Egypte

Reis met hulp

Data & Prijzen

VertrekInformeer naar data en prijs

Van dag tot dag

Dag 1

Amsterdam – Hurghada

Vlucht Amsterdam – Hurghada en transfer naar ons het hotel aan zee in Hurghada. We hebben hier onze eerste overnachting en vanuit dit hotel wordt de duikcursus gegeven.

Dag 2

Vrije dag

Dit is een dag om de omgeving te verkennen en is vrij te besteden.

Dag 3 – 7

Duikcursus

Vandaag begint de duikcursus. Er zijn twee duiken per dag en afhankelijk van uw kunnen zal er 4 of 5 dagen over gedaan worden.

Dag 8 & 9

Vrij in te vullen

Deze dagen zijn vrij te besteden en eventueel een woestijn tocht te maken, nog een paar duiken te nemen, of gewoon om te luieren aan het strand. Dit is geheel vrij in te vullen.

Dag 10

Amsterdam

Vandaag neemt u de vlucht terug naar Amsterdam.

Reisinfo Egypte

Egypte is al meer dan 5000 jaar een reisbestemming voor ontelbaar grote aantallen reizigers uit de hele wereld. Aangetrokken door de godenrijke wereld van onsterfelijk rijke farao’s, die met hun enorme bouwwerken en mysterieuze hiërogliefen een buitengewone wereld schiepen. Afgereisd met de daaropvolgende religieuze stromingen. Bevochten en bezet door de grote wereldmachten vanwege haar strategische ligging. Een karrenvracht aan sporen van deze onnoemlijke rijke en bewogen geschiedenis is nog steeds in volle en vergane glorie te bewonderen. Ligt zelfs grotendeels nog onder het zand verborgen om ontdekt te worden.
Egypte is het meest fascinerende en levende bewijs van ambachtelijke en geologische wonderen die onder invloed van haar goddelijke diversiteit en natuurlijke rijkdom is gecreëerd. Ontelbare wetenschappelijke oudheidkundige studies en kunstzinnige en ambachtelijke uitingen hiervan zijn geliefd over heel de wereld. Dit alles zelf met eigen ogen en oren in Egypte ervaren zal je leven enorm verdiepen.
Een must see om te beleven want Sahara Travel is thuis in alle uithoeken van dit fascinerende land en landschap.

EGYPTE IS TERUG ALS REISBESTEMMING
De Revolutie van 2011 tot 2013 heeft het toerisme flink onderuit gehaald. Sinds Abdel Fattah Al-Sissi president is gaat het beter dan ooit tevoren met de veiligheid omdat het leger en de politie heel efficiënt zijn gaan samenwerken en alles onder controle hebben. De regering werkt al jaren aan de beloofde stabiliteit waardoor het land samen met buitenlandse investeerders grote stappen kan maken in de wederopbouw en verdere ontwikkeling van het toerisme. Met name reizigers uit India, China en Rusland weten sinds 2015 Egypte weer in grote getallen te bezoeken. Zie ook het reisadvies, code geel wat veilig betekent voor de meest bekende en populaire sites in Egypte.

Egypte. Reis met hulp

Boekencontact opnemen