Maatwerkreizen

 Midden Oosten & Afrika

Wat is een maatwerkreis. Simpel gezegd, het is een uniek reisschema waar elk deel van de reis individueel is gemaakt, passend bij jouw stijl, smaak en budget. Dit betekent dat de vluchten, accommodatie, reis of autohuur zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. En mocht je denken: “Wacht even, dit klinkt duur!” – dat hoeft niet! Het concept is gewoon een ​​reis te laten maken die bij jouw past door iemand die veel weet over waar jij graag naar toe gaat!”

Je kunt een reis op maat aanvragen naar * Marokko * Algerije * Egypte * Israel * Jordanië * Oman * Madagascar * Mozambique * Tanzania * Vietnam * Cuba.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel nu: 038 420 28 69

Zij gingen je voor…

“Fysiek ben ik weer thuis ja, mijn hoofd is nog steeds in Tanzania. Wat een fantastisch land, ongelooflijk.

Over de reis, ik weet nog steeds niet waar ik moet beginnen.

Allereerst, wat heb je een fantastische reis voor me samengesteld, het is alsof je in mijn hoofd hebt gekeken. Helemaal op mij toegespitst en rekening houdend met mijn beperkingen. De reis had alles wat ik graag wilde en véél, véél meer
Ik had een fantastische gids Saïdi. Een jonge gast, maar wat een wijsheid en gelukkig heel veel humor. Dat klikte gelijk.
De eerste dag hebben we al 4 van de “big five” gezien, heel bijzonder. De neushoorn hebben we de laatste dag gespot dus we hebben alle 5 dieren gezien.
Het was al met al een reis die mijn voorstellingsvermogen vér te boven ging. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen.
Ik wil je heel hartelijk bedanken dat je een droom hebt doen uitkomen.
Je hebt de voorwaarden geschapen waardoor ik toch zo’n reis kon maken.

Uitrusten, sparen en dan kom ik bij je terug.”

Jacqueline Melman

Safari, Tanzania

Vriendelijk, responsief en goede contacten ter plaatse (in mijn geval in Djanet, Algerije). Ik ben blij dat ik bij Sahara Travel heb geboekt, omdat Gonda het veel gemakkelijker heeft gemaakt om naar Djanet te gaan voor een 8-daagse individuele woestijnreis.

Edwin Edelenbos

Maatwerkreis, Algerije

Sahara Travel heeft voor ons een fantastische rondreis geregeld in Marokko. In overleg nog wat dingen aangepast en het was helemaal op ons gezin afgestemd. De juiste gids in de Woestijn de meest mooie plekjes om te slapen en ook de autohuur (ophalen in Agadir en afgeven in Fes) was helemaal geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen en ze zijn alle dagen van de week bereikbaar voor vragen.

Fam. Prins

Maatwerkreis, Marokko

“Het was een mooie vakantie met een geweldige groep mensen in een prachtig land!”

Ivo

Rondreis, Madagascar

Geweldige reis gehad met ons gezin naar Israël, alles was zeer goed geregeld ! Bedankt voor het regelen van deze onvergetelijke en waardevolle reis ! 

Gea Kempkens

Maatwerkreis, Israel

Met 4 personen uit België, 3 uit Nederland, 2 uit Duitsland en 1 uit Engeland zijn wij naar Jordanië geweest. Een beetje een bijzondere groep, 4 nationaliteiten, 5 met een visuele handicap, de jongste 24, de oudste 76. Maar het was een geweldige groep en ook een geweldige vakantie. Een gids en een eigen chauffeur zorgden er mee voor dat deze reis onvergetelijk werd.

G.V.

Maatwerkreis, Jordanie

Met 4 vriendinnen een onvergetelijke reis gemaakt door Marokko.
Deze reis is door Sahara Travel tot in de puntjes verzorgd, aan alles is gedacht, met veel aandacht voor persoonlijke wensen.
Vanwege de goede voorbereiding en begeleiding is de reis heel ontspannend verlopen en hebben we alleen maar genoten van het prachtige land, de lieve mensen, het heerlijke eten en de overweldigende natuur.

Froukelien Horstra

Rondreis, Marokko