Marokko

Rondreizen

Al reizend ervaar je Marokko als een warm welkom waarin de bevolking en natuur één grote gastvrijheid uitstralen. Haar fascinerende contrasten qua kleuren, geuren, voeding en culturele uitingen kennen een lange geschiedenis van karavaanroutes en nomaden stammen.
Marokko is een veelzijdig land waar voor iedereen wat te beleven valt. De sfeervolle middeleeuwse steden worden afgewisseld met oude berberforten. Door de diverse bodem-, en weertypes is er een grote variëteit aan landschappen waar met name het Atlas gebergte geliefd om is. Marokko is daardoor een populaire bestemming voor natuurliefhebber en sportieveling maar ook vanwege haar culturele high-lights. Persoonlijk reizen door heel Marokko kan bij ons altijd op maat. Woestijnreizen, watersporten, bergwandelen, of een mix hiervan. Je kunt logeren in zeer luxe riads tot eenvoudige overnachtingen bij de bevolking thuis.
Wij hebben goede ervaring met het verzorgen van speciale thema’s als rotskunst, festivals, retraite en incentive en gaan hier graag voor jou mee aan de slag.

Self Drive Marokko

Marrakech naar Sahara

Kamelentocht Marokko

Rondreis Marokko

Rondreis Zuid Marokko 

Rondreis Marokko met kinderen

Zuid-Oost Marokko

Sterren & woestijn

Retraite Sahara Marokko

Nieuwjaarsreis Marokko

Saghro Trekking Marokko

Toubkal trekking Marokko

M’Goun Trekking Marokko