Gehandicaptenreizen

Bekijk hieronder het aanbod

Naast onze reizen die je ziet onder rondreizen maken wij ook reizen voor mensen die een lichamelijke functiebeperking hebben. Daarin is niets ons te gek want het avontuur van reizen en grenzen verleggen staat voorop bij Sahara Travel. Wij maken mogelijk wat voor anderen onmogelijk lijkt.
Elke nieuwe bestemming is een uitdaging die we vol vertrouwen tegemoet zien. Dat komt door het enthousiaste en gemotiveerde team waarmee gewerkt wordt. Als het niet zo gaat als we vooraf verwachten dan gaat het op een andere manier ook goed! Dat is de kracht van Sahara Travel, ook flexibel en sterk in reizen voor reizigers met een fysieke beperking. Of het nu om een persoonlijke individuele reis gaat waar extra zorg ter plekke nodig is of een groepsreis, onze service is heel persoonlijk, betrouwbaar en altijd op maat.
Onze populaire aangepaste groepsreizen staan bekend om de super goede onderlinge sfeer.
Als organisatie en uitvoerders zetten we altijd een extra stap om het maximale eruit te halen voor iedereen. Neem je je eigen begeleider of familielid/partner mee die je de hele reis helpt, informeer dan naar een voordeliger tarief voor je persoonlijk begeleider.

Rondreis Cuba

Rondreis Marokko

Rondreis Jordanië

Rondreis Brazilië

Rondreis Egypte

Rondreis Oman

Rondreis Vietnam

Rondreis Madagaskar

Safari Tanzania

Rondreis Mozambique

Rondreis Israël