Over Sahara Travel

“Sahara Travel zet al 22 jaar een stap extra voor individuele reizigers
met een voorkeur voor avontuurlijk en zelfstandig rondreizen.”

Geen enkele reis is hetzelfde want er zijn zoveel smaken als er mensen zijn. Luisteren naar individuele wensen is het succes van een geslaagde reis, dat is de kracht van Sahara Travel.
Er is zoveel mogelijk dat kunnen we op deze website niet kwijt!

Het maken van reizen op maat is ontstaan uit een grenzeloze passie voor de Sahara en het woestijnlandschap in het algemeen. Altijd benieuwd wat de volgende horizon aan schoonheid brengt. Inmiddels is deze horizon verlegd naar veel meer bestemmingen in het Midden Oosten, Afrika en Vietnam en Cuba. Onze organisatie en uitvoering is altijd flexibel in het maken van jouw unieke en persoonlijke reisprogramma. Van Fly Drive,- naar rondreis met chauffeur en gids, van wandelen, hiken, duiken en kameeltochten tot een combinatie van dit alles.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Avontuurlijke tv programma’s en eigenzinnige reclamemakers komen met regelmaat bij ons voor specifieke opdrachten op onze reis bestemmingen. Verder maken wij geen uitzondering voor reizigers met een fysieke beperking en ontwikkelen we ieder jaar weer een nieuwe reisbestemming voor de avontuurlijk ingestelde minder mobiele reiziger.

Een stap extra zetten wij vanaf het moment dat jij contact met ons opneemt en gaat als vanzelfsprekend over in het enthousiasme en de zorg van onze uitvoerders ter plekke. Het is onze wens dat je zelf gaat zien en ontdekken hoe mooi onze bestemmingen en ontmoetingen ter plekke zijn.

Veel van de fotos op onze website komen uit de lens van @IngeDijkingaFotografie en sommige van Riekus Reinders. Het logo is ontworpen door Marnix Smalbil marnixsmalbil.com

Rockart Sahara
Dieren en Planten in de Sahara
Prehistory and History of the Sahara
Sahara Conservation Fund
Rotskunst in Libië
Trust for African Rock Art
Muziek uit Noord Afrika
Boeken over de Sahara