Rondreis Jordanie

Rondreis Jordanië

Rondreizen in Jordanië is voor het hele gezin erg leuk er is van alles te beleven, je kunt duiken en snorkelen in de Rode Zee, een kamelentocht maken in de woestijn van Wadi Rum of dobberen op de Dode Zee. Op cultureel gebied is de stad Petra in Jordanië een must see. 

Rondreis door Jordanië

Deze reis is een mooie combinatie van cultuur en natuur. Je reist met chauffeur / gids van noord naar zuid door dit prachtige land.Jordanië, voor een groot deel woestijn maar verder zeer gevarieerd in natuur door de verschillende bodemsoorten en klimaattypen De dennenbossen in het noorden van Jordanië lopen over in het glooiende landschap van de Jordaan Vallei wat begroeid is met olijf-, en eucalyptusbomen. Ten zuiden, richting de Dode Zee, bestaat het landschap uit modder en zoutvlakten waar niets groeit. Het woestijngebied in het oosten is schaars begroeid, maar schijn bedriegt want door de voorjaarsregen is hier een betoverende rijkdom aan planten te vinden.Cultrurele uitstapjes afgewisseld met wandeltochten in vruchtbare wadi’s, en kamelentochten in de drogere Wadi’s zoals het betoverende Wadi Rum.

Little Petra is minder bekend maar zeer de moeite waar om ook te bezoeken

Bekijk hier de rondreis door Jordanië

Je vliegt op Amman de hoofdstad van Jordanië en bezoekt het sfeervolle Madaba en maakt een wandeling door Wadi Mujib. Bezoek aan het Dana Nationaal Park met weer een prachtige wandeling en de legendarische roze stad Petra en ook nog eens twee nachten in een bedoeïenentent in de Wadi Rum woestijn.