Rondreis Egypte

Klassiek Egypte

Of je nu een culturele Egypte Rondreis of een Natuurreis wilt maken, Sahara Travel heeft uitstekende contacten ter plekke om deze droomreis voor je waar te maken.

Rondreis Egypte
Egypte is al meer dan 5000 jaar een reisbestemming voor ontelbaar grote aantallen reizigers uit de hele wereld. Aangetrokken door de godenrijke wereld van onsterfelijk rijke faraos, die met hun enorme bouwwerken en mysterieuze hiërogliefen een buitengewone wereld schiepen. Afgereisd met de daaropvolgende religieuze stromingen. Bevochten en bezet door de grote wereldmachten vanwege haar strategische ligging. Een karrenvracht aan sporen van deze onnoemlijke rijke en bewogen geschiedenis is nog steeds in volle en vergane glorie te bewonderen. Ligt zelfs grotendeels nog onder het zand verborgen om ontdekt te worden.

Bekijk hier de Klassieke Rondreis Egypte

Rondreis Egypte met een groep of individuele rondreis Egypte zoals in deze reis beschreven maar het kan ook speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Of ga met je eigen groepje, vriendenclub of het gezin, Reizen op de Nijl en door het klassieke Egypte is een ware beleving.Kom zien wat de Faraos ons hebben nagelaten in Cairo, Luxor en Aswan en in het prachtige Abu Simbel.