Wandelreis Israel

Wandelreis Israel

Door te wandelen door Israël krijg je een nog beter beeld van het dagelijkse leven in dit land. Het pad wat je volgt is de Jesus Trail.

Wandelreis Israel
Dit is een 6-daagse wandeling van totaal 65 km. door de regio Galilea. De route verbindt belangrijke plekken uit het leven van Jezus en laat ook andere historische en religieuze sites zien. Het biedt je een authentieke reis ervaring door zelf op stap te gaan en de kleine dorpjes en uitgestrekte ruige landschappen te verkennen. Het is geen zware route en de afstanden tussen de verschillende locaties zijn relatief kort, dus voor iedereen goed te doen. Een unieke gelegenheid om in je eigen tempo een belangrijk spoor door het leven van Jezus te volgen of als natuurliefhebber de geuren en kleuren van dichtbij te verkennen die het leven hier kenmerken. 

Een prachtige wandelroute door het land Israël

 

Bekijk hier de Wandelreis Israel
Wandelreis door Galilea
Je bent je eigen gids op deze  Jesus Trail Tour en biedt daardoor maximale flexibiliteit, zodat je in je eigen tempo kunt wandelen, ga op pad als je er klaar voor bent, loop zo snel of zo langzaam als je wilt, kies waar en wanneer je gaat lunchen, blijven hangen op sites die belangrijk voor je zijn en voel je vrij om een ​​site over te slaan die je niet leuk vindt. We bieden een gedetailleerde, up-to-date handleiding met nauwkeurige kaarten, een persoonlijke oriëntatie en telefonische ondersteuning langs de route. Geniet van alle voordelen van onafhankelijk reizen!