Gehandicaptenreis Vietnam

Gehandicaptenreis Vietnam

 

Je reist van Noord- naar Zuid Vietnam en er gaan op deze reis 2 hulpverleners mee. We maken samen een fantastische rondreis door Vietnam waar je net zo veel ziet als op de reguliere reizen.
Rondreis door Vietnam voor gehandicapten
Je bezoekt boeiende steden maar ook het platteland en we gaan regelmatig een bootje op omdat er zoveel moois langs en op de rivieren te zien is. Zonovergoten rijstvelden, bamboehagen en de kegelvormige hoeden zijn beelden van het Azië die wonderbaarlijk genoeg zijn blijven bestaan, levendig en authentiek. Van Ha Long Bay tot de Mekongdelta, van de hoofdstad Hanoi tot de grote stad Ho Chi Minh – Saigon in het zuiden ga je ontdekkingsreis die je niet snel zult vergeten.

Maak een boottocht op de Mekong en Halong Bay

Bekijk hier de Vietnam rondreis.

Vietnam Rondreis
Een prachtige reis door Vietnam. We reizen van Noord naar Zuid Vietnam en krijgen zo een compleet beeld van het land en haar bevolking. Hou je van een uitdaging dan is dit je reis. Ook maken we maatwerk als je niet op een groep mee wilt reizen. Op deze gehandicaptenreis naar Vietnam gaan 2 hulpverleners mee die je de hele reis bijstaan waar nodig.