Rondreis Israël

Op deze self-drive rondreis door Israel kom je in de moderne stad Tel Aviv met haar bruisende uitgaansleven en heerlijke stranden, Jeruzalem waar elke steen geschiedenis ademt en het meer van Tiberias waar de sporen van Jezus haast tastbaar zijn. Zefad is een klein kunstzinnig dorp in het noorden van Israël en natuurlijk moet je ook eens ervaren hebben om op de Dode Zee te dobberen! Al onze reizen zijn maatwerk. Bezoek ook eens de berg Masada waar je een mooi uitzicht hebt over de Dode Zee en Eilat waar je kunt duiken en snorkelen. Ein Gedi heeft een mooi natuurreservaat waar de Ibex voorkomt en watervallen om verkoeling te zoeken.

Een rondreis door Israël met je eigen auto geeft je veel vrijheid en maakt zo dat je alles wat je wilt zien op je eigen tempo kunt doen.

Bekijk hier de informatie over de rondreis door Israël.

Self drive Israël

Met je vrienden of gezin een rondreis door Israël maken. De reis begint en eindigt in Tel Aviv maar dat kan ook in Eilat. Je kunt deze reis ook verlengen met een aantal dagen aan de Rode zee bij Eilat om te duiken of te snorkelen of een mountainbike fietstocht maken in de Negev woestijn van Israël.