rondreis door Marokko

Rondreis door Marokko

Self Drive Marokko

Een roadtrip door Marokko is een fantastische ervaring. Sfeervolle bruisende Koningsteden als Marrakech, Fes en Meknes. Berberdorpje in de Atlas en een Woestijn reis door de Sahara met Sahara Travel mag hierbij niet ontbreken. Niets vrijer dan zelf door Marokko te rijden en je eigen tempo te bepalen. Deze rondreis brengt je van Marrakech dwars door de Atlas gebergtes en een woestijntocht helemaal naar Fez. Je volgt daarbij de sporen van de oude handelskaravanen! 

Je eigen tempo bepalen en vrij zijn waar je wilt stoppen. Maar wel het gemak van een goed en vooraf gereserveerde kleinschalige boutique hotels of riads.

 

Koningsteden Marokko.
Lees hier alle informatie over de Fly Drive Marokko

Mooie rondreis door Marokko
De reis begint in Marrakech en gaat over de Hoge Atlas naar de Sahara van Marokko. Hierna kom je via de Midden Atlas langs kloven en prachtige vergezichten om aan het eind van de reis te eindigen in de Koningsstad Fez. Hier kun je nog genieten van veel cultuurschoon bijvoorbeeld de Al Attarine Madrassa, Nejarrine Museum of Wooden Arts, Bab Bou Jeloud of de Blauwe Poort, Henna souk en Place de Seffarine in Fez.